PRO Sport Compression Armsleeves Wit

44,95

Voor sporters die tijdens de wedstrijd of training te maken krijgen met (extreme) schok- en schudkrachten zijn de Sport Compression Armsleeves van Herzog Medical ideaal.

Kijk hier voor de juiste maat

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Productbeschrijving

Voor sporters die tijdens de wedstrijd of training te maken krijgen met (extreme) schok- en schudkrachten zijn de PRO Sport Compression Armsleeves van Herzog Medical ideaal.

De sleeves kunnen worden gedragen bij alle sporten waar dynamische en/of statische belasting van de armspieren een rol speelt. De functie van de sleeves bijvoorbeeld bij het motorcrossen, windsurfen en mountainbiken (statische belasting) is om de toevoer van zuurstof en suikers en de afvoer van afvalstoffen te versnellen. Zo wordt het risico op het ontstaan van kramp verkleind en worden de prestaties verbeterd.

Bij een dynamische arm beweging (denk aan tennis, volleybal, basketbal, honkbal en korfbal) hebben de armen en ellebogen veel klappen te verduren. Denk bijvoorbeeld aan de kracht van de bal op het racket bij een service of smash, een sprongservice bij volleybal of een krachtige dunk tijdens het basketballen. De compressie van de armsleeves zorgt ervoor dat deze klappen worden opgevangen waardoor blessures worden voorkomen.

  • Sneller herstel na inspanning
  • Minder schokken, trillingen en pijn in de armspieren
  • Minder risico op kramp tijdens- en na het sporten
  • Bescherming tegen elementen (bijvoorbeeld bij Trailrunning)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PRO Sport Compression Armsleeves Wit” te beoordelen