Hieronder vind je antwoord op een aantal veelgestelde vragen over het bestellen en leveren van producten via deze webshop. Voor vragen over de werking of toepassing van Herzog compressieproducten verwijzen wij je graag door naar onze website: www.herzogmedical.com

Welke betalingsmethoden zijn er mogelijk?

Voor de betalingsmethode kun je kiezen uit: overboeking, iDEAL, PayPal en Creditcard.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten €4,50 ex BTW. De verzendkosten naar adressen buiten Nederland worden automatisch berekend in het bestelproces. Voor bestellingen boven €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Hoe kan ik een bestelling annuleren of wijzigen?

Mocht je een vergissing hebben gemaakt in je bestelling, dan is het vaak nog mogelijk om de bestelling te annuleren of te wijzigen. Dit dien je voor 13:00 uur aan te geven op de dag dat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. Wij raden je aan om telefonisch te annuleren, zodat er sneller gehandeld kan worden.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Herzog Medical streeft ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te versturen. Meestal ligt het product dan de volgende dag al op jouw deurmat. Omdat wij afhankelijk zijn van vervoerders kunnen wij echter geen garanties geven op levertijden.

Hoe kan ik een product ruilen of retourneren?

Toch niet wat u verwacht had? Het is mogelijk om de producten binnen 14 dagen na aankoop te ruilen of retourneren. Neem contact op met de klantenservice (info@herzogmedical.com ) om een product te ruilen. De goederen dienen ongedragen en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.

Wat is de levensduur van Herzog Compressiekousen en -tubes?

Bij juist gebruik en onderhoud behouden de Herzog Compressiekousen en -tubes ongeveer zes maanden lang hun optimale werking. De garantietermijn beperkt zich ook tot deze periode.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!